Árajánlat kérés rendezvényre

Különösen fontosnak tartjuk, hogy a nálunk lebonyolításra kerülő rendezvények tökéletes összhangban működjenek a megrendelő igényeivel, ezért lehetőség van egy egyszerűsített árajánlat kérésre.  Az árajánlatban jelölje meg milyen típusú rendezvényt szeretne szervezni (esküvő teljes lebonyolítással és szertatással; lakodalom, osztálytalálkozó, leány- vagy legénybúcsú, születésnap, vagy egyéb más rendezvény). A kapcsolódó programokat is feltüntettük, csak a legördülő menüből ki kell választania.

Az árajánlat nem a részletes árat tartalmazza, csak egy hozzávetőleges értéket, ami persze az egyénileg tisztázott igények szerint módosulhat, legyen szó szállás elhelyezés, speciális igényű ételek vagy más speciális igények szerint.

Kérje meg az árajánlatot és szervező munkatársunk felkeresi telefonon és egyeztetnek személyesen a részletekről és egyéb igényekről is. Az árajánlatban felkínált opciók közül minden területen a maga szakterületének kiváló alkotójával vesszük fel a kapcsolatot, legyen szó fotósról vagy tervező grafikusról.

Top